Γεύσεις και αρώματα Χριστουγέννων με βότανα και μπαχαρικά

Τα Χριστούγεννα μια παλιά γιορτή, τα κόκκινα ρόδια, το άρωμα της Κανέλλας, τα πλούσια μπαχαρικά στα φαγητά, τα ψημένα πορτοκάλια βουτηγμένα στις νόστιμες κουβερτούρες, τα παραδοσιακά βότανα στις τσαγιέρες, αρωματίζουν χρόνια τις γιορτινές μέρες και δημιουργούν νέες αναμνήσεις γεύσεων και αρωμάτων. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι τα βότανα και τα μπαχαρικά να αρωματίσουν τις παραδοσιακές συνταγές, το γιορτινό χώρο και την τελετή προετοιμασίας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. 

Τι θα μάθετε:

Θα μάθετε και θα δημιουργήσετε ένα Χριστουγεννιάτικο μίγμα βοτάνων,  θα παραλάβετε προτάσεις για το τρόπο που τα βότανα και τα μπαχαρικά θα διακοσμήσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, θα παρουσιαστεί μια χριστουγεννιάτικη σούπα με κάστανα, θα γνωρίσετε το τρόπο που αρωματίζουμε το χώρο με γιορτινά μίγματα αιθέριων ελαίων. 

Οι συμμετέχοντες πριν την έναρξη του εργαστηρίου θα παραλάβουν το Χριστουγεννιάτικο κουτί βοτάνων, το οποίο περιλαμβάνει υλικά για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου μείγματος, τις οδηγίες παρασκευής χριστουγεννιάτικης σούπας, ένα γιορτινό μίγμα αιθέριων ελαίων 2.5ml για το χώρος σας. 

Διάρκεια: 1 11/2  ώρες

Ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου

Ώρα: 19:00 – 21:00

Κόστος: 40 ευρώ

Τόπος: Διαδικτυακά

Δηλώστε συμμετοχή: 2106208251(9:00 – 17:00) – 6985036037

ή st@sofiatriantou.gr

*Η συμμετοχή θα είναι έγκυρη με την πληρωμή της συμμέτοχής στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό έως πέντε μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου:

Τράπεζα Πειραιώς: GR80 0171 5990 0065 9914 5505 888 Όνομα δικαιούχου: Τριαντου Σοφία κ ΣΙΑ ΕΕ

*Οι συμμετέχοντες με την επιβεβαίωση της εγγραφής, είναι απαραίτητη και η ενημέρωση των στοιχείων αποστολής ( Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τ.κ. και τηλέφωνο) 

*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το κουτί βοτάνων χωρίς επιπλέων κόστος αποστολής

*Με την επιβεβαίωση εγγραφής, η Σοφία Τριάντου θα επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες για τη διαδικτυακή λειτουργία του εργαστηρίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *