Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήριο

Ένα γιορτινό παιδικό διαδικτυακό εργαστήριο με σκοπό τα παιδιά να συναντηθούν σε μια γιορτινή νότα και να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους και τα υλικά της φύσης.

Στο εργαστήριο, τα παιδιά με την πλήρη καθοδήγηση της Σοφίας Τριάντου (www.sofiatriantou.gr) θα δημιουργήσουν τρία διαφορετικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Συγχρόνως η εισηγήτρια θα μιλάει για τα γιορτινά ήθη και έθιμα των χριστουγεννιάτικων βοτάνων. Θα παρουσιαστούν τρόποι, πως τα παιδιά θα αρωματίσουν το παιδικό δωμάτιο και τα παραμύθια τους.

Λίγες μέρες πριν το εργαστήριο τα παιδιά θα παραλάβουν το παιδικό χριστουγεννιάτικο κουτί, το οποίοι θα περιλαμβάνει όλα τα υλικά για τα στολίδια. Θα σταλούν οδηγίες για τα επιπλέων υλικά που χρειάζεται το κάθε παιδί για να ολοκλήρωση το έργο του (π.χ. μαρκαδόρους, ψαλίδι, κόλα).

Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για παιδιά 4-10 ετών. 

Για τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών είναι απαραίτητη η συμμετοχή γονέα.

Διάρκεια: 1 11/2  ώρες

Ημερομηνία: 20 Δεκεμβρίου

Ώρα: 18:00 – 19:00

Κόστος: 25 ευρώ

Τόπος: Διαδικτυακά

Δηλώστε συμμετοχή: 2106208251(9:00 – 17:00) – 6985036037

ή st@sofiatriantou.gr

*Η συμμετοχή θα είναι έγκυρη με την πληρωμή της συμμέτοχής στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό έως πέντε μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου:

Τράπεζα Πειραιώς: GR80 0171 5990 0065 9914 5505 888 Όνομα δικαιούχου: Τριαντου Σοφία κ ΣΙΑ ΕΕ

*Οι συμμετέχοντες με την επιβεβαίωση της εγγραφής, είναι απαραίτητη και η ενημέρωση των στοιχείων αποστολής ( Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τ.κ. και τηλέφωνο) 

*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το κουτί υλικών χωρίς επιπλέων κόστος αποστολής

*Με την επιβεβαίωση εγγραφής, η Σοφία Τριάντου θα επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες για τη διαδικτυακή λειτουργία του εργαστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *